Prelistavam ovih dana Mandatno izviješće Grada Rijeke koje je upravo izašlo iz tiska. I gotovo da ne mogu vjerovati koliko mnogo različitih, i velikih i malih, projekata je realizirano u protekle četiri godine.

Koliko je novaca uloženo u različite društvene djelatnosti, od vrtića do kazališta. Koliko je izgrađeno vodovodnih i plinskih cijevi, sada pokrivenih asfaltom, tako da često zaboravimo na njih. Čovjek, tek ovako kad vidi sve te podatke na okupu, u jednoj knjizi, stekne dojam širine i složenosti posla.

Neću sada pisati o svemu tome, tim više što se dio tih realizacija nalazi i na ovoj stranici. Želio sam samo s vama podijeliti dojam pod kojim sam dok čitam tu publikaciju.

Nju će dobiti svi gradski vijećnici, članovi različitih odbora i predstavnici medija, a meni je iskreno žao što je ne možemo podijeliti svim građanima. Jednostavno, bilo bi preskupo tiskati izvješće u tako veliko broju, ali zato se ono već nalazi na stranicama www.rijeka.hr (u desnom gornjem kutu). Vjerujem da će mnogi sa zanimanjem prolistati ovo izvješće i tako ocijeniti što smo i koliko smo radili u protekle četiri godine.